Appeals Rates 2022

Omgørelsesprocenter 2022

I Danmark kan kommunerne vælge at give afslag på ansøgninger om tilskud, uanset om borgerne er berettiget eller ej. Ansøgerne har så to muligheder: at opgive eller at klage til Ankestyrelsen.
05. april, 2023 — Tina Sørensen
VALE on TV2 East

VALE på TV2 Øst

VALE blev omtalt i TV2 Østs aftenudsendelse og på TV2 Østs hjemmeside og sociale medieplatforme (Facebook og Instagram) og blev hurtigt et populært emne på deres sociale medier.
07. marts, 2023 — Hugo Perdigao
Disability Award 2022

Handicapprisen 2022

VALE blev belønnet med Handicapprisen 2022, for vores fokus på at "give børn med handicap mulighed for en værdig og funktionel beklædning samt, at lette de daglige udfordringer der opstår, når man har et barn med handicap".
07. marts, 2023 — Hugo Perdigao
Changing Mindsets

Ændring af tankesæt

I VALE er vi meget stolte af vores søde små modeller. Modelbranchen er længe blevet domineret af stereotype modeller, og VALE ønsker at medvirke til at ændre dette stigma.
07. marts, 2023 — Hugo Perdigao
Public Subsidies

Offentligt tilskud

Tilskuddet fra det offentlige til indkøb af tilpasset tøj er en vigtig måde at sikre, at alle har lige adgang til kvalitetsprodukter og -hjælpemidler uanset egen formåen. Selve ansøgningsprocessen er ikke særlig kompliceret, og vi vil med glæde hjælpe dig med den.
07. marts, 2023 — Hugo Perdigao