Palliation means 'cloak'

Palliation betyder 'kappe'

Vi har oplevet, at når mennesker så alligevel bliver tilknyttet Palliation enten i hjemmet eller på en afdeling, så bliver de både taknemmelige og glade for den hjælp, de har fået.
Tina Sørensen
Fashion Designed with Love

Mode designet med kærlighed

I denne del af "Klædt på med kærlighed" guider vi dig gennem vores verden af adaptivt tøj og viser, hvordan VALE med kærlighed og innovation bringer værdi til børn med handicap og deres forældre i påklædningssituationer.
Hugo Perdigao
The Magic of Sharing our Experience with Others

Magien ved at dele vores erfaringer med andre

Vær med, når vi udforsker vigtigheden af at opbygge et støttende fællesskab og den styrke, der kommer af at forstå og omfavne hinandens unikke historier.
Hugo Perdigao
VALE on TV2 East (again)

VALE på TV2 Øst (igen)

I november 2023 deltog vi i endnu en optagelse for TV2 Øst. Udsendelsen var en del i serien ’Dagen der ændrede mit liv’ (S1E2 - Min særlige søn) og her fortæller vores produktudvikler Anja Højte om det pludseligt at være mor til et barn med særlige behov.
Hugo Perdigao
Enhance Your Wheelchair with Pushrim Covers

Forbedr din kørestol med Pushrim-betræk

VALE United: kørestole er mere end bare mobilitetshjælpemidler - de er forlængelser af brugerens krop (ligesom fødderne eller benene) og også af deres personlige stil og udtryk. Vi klæder os på for at se bedst muligt ud, så hvorfor ikke få vores kørestol til at se bedst mulig ud?
Hugo Perdigao
4 Must-Have Products for Special Needs Children

4 must-have-produkter til børn med særlige behov

For børn med særlige behov bliver det en daglig kamp at navigere gennem livets udfordringer, og det kræver specialiserede værktøjer og produkter, der tager højde for deres unikke evner og behov. Med den rette støtte vil dit barn trives og blomstre, omfavne sine unikke evner og navigere i livets udfordringer med selvtillid.
Hugo Perdigao
A Guide to Stress-Free Flying

En guide til stressfri flyvning

Med omhyggelig planlægning og en positiv indstilling kan du nemt navigere i flyrejsernes verden og sikre en stressfri og fornøjelig oplevelse for både dig og din lille helt med særlige behov.
Hugo Perdigao
Feeling alone and confused

Føler du dig alene og rådvild

Dagligdagen er slået i stykker, alle i familien skal lære at passe ind under de nye vilkår, mange har følelser i klemme, holder dem tilbage og har svært ved at få luft. Det er vigtigt, du forstår, at du iikke er alene!
Hugo Perdigao
Writing Tools for Children with Cerebral Palsy

Skriveredskaber til børn med cerebral parese

Som forældre værdsætter vi det øjeblik, hvor vores børn tager deres første skridt ind i en verden af læsefærdigheder. Verden af hjælpemidler blomstrer med skriveværktøjer, der er designet til at styrke børn med cerebral parese og sikre, at deres stemmer bliver hørt, og deres historier bliver fortalt.
Hugo Perdigao
Parental support

Når den vante hverdag vendes på hovedet

Et barn der kræver fuld opmærksomhed døgnets 24 timer og et barn som — uanset hvor højt man elsker det — stiller en i en opslidende situation og stiller en overfor praktiske udfordringer, der kan virke uløselige.
Hugo Perdigao
You are now enrolled in a new program

Du er hermed optaget på en ny uddannelse

Når man får et alvorligt sygt barn, så bliver man som forælder fra den ene dag til den anden kastet ud i en virkelighed, der er uvant, utryg og på alle måder forvirrende og kaotisk. Men ALLE reaktioner er naturlige og i orden!

Hugo Perdigao
6 Amazing Wheelchair Accessories

6 fantastiske typer tilbehør til kørestole

For at forbedre komforten, funktionaliteten og stilen i deres kørestole er der en bred vifte af tilbehør til rådighed. I dette blogindlæg vil vi introducere dig til seks fantastiske typer tilbehør til kørestole, der er designet til at gøre livet lettere og sjovere for børn med handicap.
Hugo Perdigao