VALE United - VALE Designs
Gratis levering i Danmark og Europa
Gratis returnering i op til 30 dage
Få tilskud - vi søger gratis for dig
Hjælp og FAQ

Mød vores partnere

Det kan være svært og tidskrævende, at finde egnede specialprodukter- og ydelser til et familiemedlem med særlige behov.

Vi har skabt VALE UNITED, for at tilbyde ikke blot en oversigt, men også for stolt at kunne præsentere dig for virksomheder med hjertet på rette sted. Virksomheder – der som vi – kæmper for øget accept og værdighed på handicapområdet.

Nedenfor finder du et udvalg af vores betroede partnere.
Vi håber, I får glæde af hinanden.

Måltider til sondeernæring lavet af naturlige ingredienser

Bellyfoods måltider handler om at give mennesker med behov for sondeernæring mulighed for at få rigtig mad i maven. Måltiderne består af ingredienser, som maven kender, og som ligner det, resten af familien spiser.

Bellyfood-måltiderne hjælper den sondeernærede med at få en komplet måltidsoplevelse, og de pårørende med at inkludere den sondeernærede i det normale måltid på lige fod med resten af familien.

Måltiderne er velegnede til børn fra 3 år og voksne og har et gennemsnitligt energiindhold på 110-112 kcal\/100 g. De er også økologiske, laktosefri, uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, uden tilsat sukker og med et lavt indhold af gluten.

Af stigmatizing af handicapområdet

Humankind ønsker gennem uddannelse at nedbryde frygt og barrierer omkring handicap permanent.
Det gør de i samarbejde med de forældre, uddannelsesinstitutioner, private virksomheder og kommuner, der ønsker at tiltrække talenter med handicap.

Humankind arbejder på Internationalt niveau med visionen om at stigmatisere handicap samfundet.

Specialdesignede vintervanter

Rumlii-vanterne er specialdesignede vintervanter, der tager hensyn til motorikken hos børn i alderen 1-4 år.

Vanterne er designet i Danmark af Martin Niemann, som tidligere har arbejdet som vuggestuepædagog i over 10 år.

Vanterne har en rund form, der giver plads til barnets fingre, så de automatisk former sig efter det, barnet vil gribe fat i. De er lavet af 70 % uld og 30 % akryl og testet for skadelige kemikalier. De er lynhurtige at tage på, ingen venstre- eller højrehånd, ingen tommelfingre at rode med, og de understøtter dit barns intuitive tilgang til leg og bevægelse.

Ønsker du at blive partner
Tilbage til VALE’s produkter