Cirkulær emballage

I overensstemmelse med vores nul-affaldspolitik stræber VALE efter at implementere tiltag til reduktion og genbrug af allerede eksisterende ressourcer, hvilket skaber et cirkulært system, der er betydeligt bedre for vores miljø end at producere helt nye genstande fra genanvendte eller fornyelige ressourcer.

Med dette i tankerne har VALE indgået et samarbejde med en af de største danske udbydere af cirkulær emballage - RE-ZIP® - for at give vores kunder mulighed for at deltage i en mere bæredygtig indkøbsoplevelse.

Cirkulær emballage er også kendt som genanvendelig emballage og er fremtiden for forsendelse af varer, idet den sætter en stopper for engangsemballage ved at genbruge den samme emballage igen og igen, samtidig med at den reducerer CO2-udledningen betydeligt med op til 80% og hjælper vores dyrebare miljø.

Dit bæredygtige valg

Ved bevidst at shoppe med vores bæredygtige forsendelsesløsning skåner du planeten for unødig engangsemballage, og når du returnerer den til os, så får du automatisk en:

Værdikupon på 50 DKK til dit næste køb
(service i øjeblikket kun tilgængelig i Danmark)

Sådan bruger du RE-ZIP cirkulær emballage

1. Vælg muligheden

Ved kassen skal du vælge 'RE-ZIP cirkulær emballage' for en bæredygtig indkøbsoplevelse

2. Modtag din ordre

Modtag din ordre i vores RE-ZIP genanvendelige emballage, pak den ud og fold emballagen, så den er flad og klar til at blive returneret

3. Scan og returnér

Brug RE-ZIP-mobilappen til at finde dit nærmeste pakkeshop. Når du ankommer, skal du scanne QR-koden på emballagen ved hjælp af din smartphone og returnér den og modtag vores værdikupon

Når emballagen er returneret, vil RE-ZIPs infrastruktur så sikre, at den bliver guidet til et rengørings- og desinficeringshub, hvor den bliver klargjort til næste forsendelse, så den kan bruges igen og igen og igen...

Cirkulær emballage gør en reel forskel

VALE arbejder hårdt på at udfordre vores smid-væk-kultur. Miljøet belastes unødigt, hver gang emballage ender i skraldespanden, og der skal produceres ny.

Derfor ønsker VALE at gøre vores kunder opmærksomme på og opmuntre dem til at deltage i en cyklus, hvor emballagen genbruges mange gange. Når vi genbruger, forlænger vi emballagens levetid, og vi sparer de ressourcer, der ville være gået til at producere noget nyt.

Med vores cirkulære emballagesystem deltager kunderne ved at vælge en miljøvenlig emballageløsning med en ekstra omkostning på 15 DKK, mens VALE også deltager i det ved at belønne kundens positive adfærd med en ekstra voucher på 50 DKK.

I øjeblikket er vores Circular Packaging-system kun gyldigt for ordrer i Danmark. Nye lande er ved at blive implementeret og bør være tilgængelige inden længe. Kontakt os på og find ud af, om og hvornår tjenesten vil være tilgængelig i din region.

Vigtigste fordele

RE-ZIP cirkulær emballage

Bare fold og aflever den tomme RE-ZIP-pakke i et af de mange RE-ZIP Drop Points, som du finder i mobilappen - helt gratis - og bliv belønnet med en voucher på 50 kr. til dit næste køb.

Sig nej til engangsemballage, og vælg vores cirkulære emballagesystem 'RE-ZIP'!

Hent RE-ZIP APP'en her

Lad os høre fra dig

Har du stadig spørgsmål til vores cirkulær emballage?