VALE på TV2 Øst (igen) - VALE Designs
Gratis levering i Danmark og Europa
Gratis returnering i op til 30 dage
Få tilskud - vi søger gratis for dig
Hjælp og FAQ

I november 2023 deltog vi i endnu en optagelse for TV2 Øst.

Den endelige udsendelse blev vist på TV2 Øst søndag den 4. februar 2024, men inden da var den blevet præsenteret på TV2 Øst sociale medieplatforme (Facebook og Instagram).

Min særlige søn

Udsendelsen var en del i serien ’Dagen der ændrede mit liv’ (S1E2 - Min særlige sønog her fortæller vores produktudvikler Anja Højte om det pludseligt at være mor til et barn med særlige behov. Barnet er naturligvis vores skønne inspirator Valter.

Udsendelsen blev hurtigt populær og blev derfor også vist på det nationale medie TV2’s samfundsside og på deres betalingskanal TV2 Play. Seerne har været omsorgsfulde i kommentarfeltet og tonen og forståelsen for Valters særlige behov er enestående og imødekommende.

VALE er glade for, at Anja og vi kan være med til at sætte fokus på det uventede i livet og det faktum, at mennesker med handicap og særlige behov er lige så højt elskede af deres familier som alle andre.

Det er en rørende og livsbekræftende udsendelse på 10 minutter, som vi varmt kan anbefale.
En skøn familie bliver præsenteret og vi i VALE har den største respekt for Anja og hendes families oprigtige hjertevarme og kærlighed til andre!

 

 

Serien 'Dagen der ændrede mit liv'

Der er nogle få dage i vores liv, som vi husker særlig godt. Men for nogle mennesker kommer der også særlige dage, som rammer som et lyn fra en klar himmel.

I denne serie fortæller fire personer deres egen historie, og hvordan de kunne komme videre efter den dag, der ændrede deres liv.


S1E1 - Den sidste rom og cola

S1E2 - Min særlige søn

S1E3 - En kærlighedspizza

S1E4 - Bomben i Afghanistan

 

Læs mere her nedenfor:
→ TV2 Østs hjemmeside
→ TV2 Øst Play
→ 
TV2 Øst Facebook
→ TV2 Øst Instagram

Hugo Perdigao
Tagget: Press