6 fantastiske typer tilbehør til kørestole - VALE Designs
Gratis levering i Danmark og Europa
Gratis returnering i op til 30 dage
Få tilskud - vi søger gratis for dig
Hjælp og FAQ

En kørestol kan være et livsforandrende mobilitetshjælpemiddel for børn med handicap, som giver dem frihed til at udforske og engagere sig i verdenen omkring dem.

For at forbedre komforten, funktionaliteten og stilen i deres kørestole er der en bred vifte af tilbehør til rådighed. I dette blogindlæg vil vi introducere dig til seks fantastiske typer tilbehør til kørestole, der er designet til at gøre livet lettere og sjovere for børn med handicap.

1. Pudeindlæg til optimal komfort

Et pudeindlæg er vigtigt, fordi det giver dit barn optimal komfort, når det sidder i længere perioder. Disse indlæg er designet til at fordele trykket jævnt, hvilket reducerer risikoen for tryksår og sikrer en mere behagelig oplevelse.

  2. Bakker, der kan monteres på kørestolen, giver uafhængighed

  Bakker, der kan monteres på kørestole, er fantastisk tilbehør, der giver børn en praktisk overflade til forskellige aktiviteter. De kan bruge disse bakker til at lege, spise eller endda lave skolearbejde, mens de er på farten. Disse bakker fremmer uafhængighed og giver dem mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter uden hjælp og oftest kan de indstilles i forskellige grader, så barnet også har glæde af dem, selvom de ikke sidder helt oprejst.

   3. Farverige og funktionelle hjulbetræk

   Kørestolsovertræk tilføjer ikke kun et stænk af farve og stil, men tjener også et praktisk formål. De beskytter kørestolens hjul mod snavs og skader. Farverige betræk kan få dit barns kørestol til at se tiltalende og smart ud og samtidig give et personligt præg.   4. Sikre og stilfulde sikkerhedsseler

   Sikkerhed bør altid være en prioritet. Sikre og stilfulde sikkerhedsseler designet til kørestole sikrer dit barns sikkerhed under kørslen. Disse seler er komfortable og kan justeres, så de passer til vækst og ændringer i kropsholdning.

   5. Nakkestøtter med justerbar højde til støtte

   Nakkestøtter er afgørende for at give støtte til dit barns hoved og nakke. Nakkestøtter, der kan justeres i både højde og til siden, kan placeres, så de giver optimal støtte og komfort. Dette tilbehør er især nyttigt for børn med begrænset hovedkontrol.

   6. Alsidige og funktionelle poser og tasker

   Poser og tasker, der fastgøres til kørestolens stel, er utroligt alsidige og funktionelle. Dette tilbehør giver opbevaringsplads til personlige ting, snacks og fornødenheder. De gør det muligt for dit barn at have sine ejendele inden for rækkevidde, hvilket fremmer uafhængigheden.

    

    Fordel: Øget komfort og uafhængighed

    En af de store fordele ved dette kørestolstilbehør er den øgede komfort og uafhængighed, det giver handicappede børn. Uanset om det er en pudeindsats, der giver bedre siddekomfort, eller en bakke, der kan monteres, så de kan spise, lege eller arbejde selvstændigt, bidrager dette tilbehør til en bedre livskvalitet.

    Ved omhyggeligt at vælge det rigtige tilbehør til dit barns specifikke behov og præferencer, kan du forbedre deres kørestolsoplevelse og give dem mulighed for at udforske verdenen fyldt med selvtillid og på en komfortabel måde.

     

    Credits: IzzyWheels.com

    Hugo Perdigao
    Tagget: Products