Mode designet med kærlighed - VALE Designs
Gratis levering i Danmark og Europa
Gratis returnering i op til 30 dage
Få tilskud - vi søger gratis for dig
Hjælp og FAQ

En hilsen fra VALE's team! 

I denne del af "Klædt på med kærlighed" guider vi dig gennem vores verden af adaptivt tøj og viser, hvordan VALE Designs med kærlighed og innovation bringer værdi til børn med handicap og deres forældre i påklædningssituationer.

Dedikeret til rummelighed

Hos VALE er inklusivitet kernen i alt, hvad vi udvikler. Vores brand er dedikeret til at producere tøj, der ikke kun afspejler banebrydende mode, men også fungerer som et fyrtårn for empowerment og funktionalitet.

Innovative funktioner til praktisk brug

Hver eneste beklædningsgenstand fra VALE er et bevis på funktionalitet og stil. Vi integrerer innovative funktioner, såsom strategisk placerede lynlåse, for at forenkle påklædningsprocessen. Vores designs er omhyggeligt udformet for at imødekomme og lette de daglige udfordringer, som forældre og deres skønne børn står over for.

Adaptive løsninger til ethvert behov

VALE forstår, at hvert barn har unikke behov for påklædning. Uanset om det er ortoser, sonde eller et behov for sansevenlige materialer, så tilbyder vores kollektion en bred vifte af adaptive løsninger. Alsidigheden i vores tøj gør det nemt at tilpasse det til det enkelte barn.

Komfort møder mode

Vi mener, at komfort og stil skal gå op i en højere enhed. VALE giver ikke kun den støtte, dit barn har brug for, men opmuntrer også til selvudfoldelse. Vores kollektion byder på farver, mønstre og designs, der gør det at tage tøj på til en dejlig og glædelig oplevelse.

Opmuntring til selvstændighed

VALE er mere end et tøjmærke; vi er din partner i at fremme uafhængighed. Vores adaptive funktioner gør det muligt for børn at spille en aktiv rolle i at klæde sig selv på, hvilket fremmer en følelse af stolthed og præstation.


VALE team hylder individualitet og omfavner inklusivitet. Vores dedikation til at skabe tøj, der forener funktionalitet med stil, afspejler vores engagement i at gøre påklædning til en positiv og styrkende oplevelse.

Med tøj fra VALE Designs føler dit barn sig unikt – og ikke på grund af sine særlige behov.

Hugo Perdigao
Tagget: Awareness