Designs med utility patenter

Hos VALE er vores førsteprioritet altid vores kunders tilfredshed. Vi forstår, at vores design skal svare nøjagtigt til vores kunders specifikke behov, hvilket giver dem mulighed for at klæde sig med værdighed, komfort og stil.

Med dette i tankerne arbejder vi kontinuerligt sammen med vores kunder og slutbrugere på at indarbejde unikke funktioner og eksklusive detaljer i vores nye designs, hvilket samtidig giver bedre funktionelle løsninger til deres pleje- og omsorgspersonales daglige aktiviteter. Herved øges den generelle produktivitet, fysiske arbejdsskader kan forebygges og det generelle arbejdsmiljø kan forbedres.

VI ADSKILLER OS INDENFOR FASHION INDUSTRIEN

VALEs designs omfatter specielle funktioner og detaljer, såsom:

Specielt fastgørelsessystem: skjulte trykknapper på siden i taljehøjde til at koble VALEs bodystockings og toppe til hinanden, holde dem sammen og på det rigtige sted, så tøjet falder pænt også ved brug af kørestole eller som sengeliggende

Åben ryg: alle vores toppe har åben ryg for en nemmere og hurtigere påklædning af personer i kørestol eller sendeliggende

Særlige adgange til maven: for lettere adgang til sonde

Skjulte lynlåse langs arme og ben: letter påklædningsprocessen og forhindrer, at personen skal klæde sig helt af i tilfælde af blodprøver, medicinske behandlinger osv.

Særlige adaptive bukser og underdele: med forhøjet talje og bløde linninger, baggy pasform for plads til en ble, knapper og lynlåse for lettere skift af bleer osv.

Sømløse og flade sømme: for at forhindre øm hud i forbindelse med at være i samme stilling over længere tid

• Ingen indvendige etiketter: indvendige print eller let aftagelige indvendige etiketter til personer med overfølsom hud (autisme, epilepsi osv.)

Sansevenlige naturlige materialer: certificerede økologiske materialer uden sundhedsskadelige stoffer

ALLE VORES DESIGNS ER BESKYTTET AF ET PATENT

Et Utility Patent beskytter det funktionelle aspekt - den måde det fungerer på - af en beklædningsgenstand mod at andre virksomheder kopierer, bruger, fremstiller, sælger eller importerer den specifikke artikel uden vores udtrykkelige tilladelse.