Forbedr din kørestol med Pushrim-betræk - VALE Designs
Gratis levering i Danmark og Europa
Gratis returnering i op til 30 dage
Få tilskud - vi søger gratis for dig
Hjælp og FAQ

Kørestole er mere end bare mobilitetshjælpemidler - de er forlængelser af brugerens krop (ligesom fødderne eller benene) og også af deres personlige stil og udtryk.
Vi klæder os på for at se bedst muligt ud, så hvorfor ikke få vores kørestol til at se bedst mulig ud?

Efterhånden som teknologien og innovationen udvikler sig, gør tilbehøret, der kan bruges til at tilpasse og forbedre kørestolsoplevelsen, det også. Fra elegante pushrim-betræk til specialiserede hjul eger og højteknologiske handsker - dette smarte tilbehør giver ikke kun stil, men forbedrer også kørestolsbrugernes funktionalitet og komfort.

Det er her, vi vil introducere dig til en af vores VALE United-partnervirksomheder – RehaDesign – som deler den samme mission og de samme værdier for at gøre verden til et bedre sted for mennesker med handicap eller særlige behov.Med tiden og ved brug kan mange kørestole se gamle og trætte ud. Malingen krakelerer, og skubbebåndene bliver ridsede.

RRehaDesign Wheelchair Pushrim Covers kombineret med Seksi Spokes vil gøre din kørestol smuk igen. RehaDesign pushrim-covers fås i 7 farver (rød, blå, grøn, gul, pink, lilla og sort), og Seksi Spokes er farvematchet, så de passer til pushrim-coverne, og kombinationen ser fantastisk ud, som det kan ses i videoen nedenfor.

 

Nogle foretrækker kontrastfarver (f.eks. sorte pushrim-betræk kombineret med røde Seksi-eger), mens andre vælger Seksi-eger i flere farver.
RehaDesign sammensætter gerne en tilpasset farvekombination til dig uden ekstra beregning.

Ikke alene vil din kørestol være taknemmelig, men dine hænder vil også takke dig.
RehaDesign fælgkapper er lavet af et materiale, der ligner og føles som gummi, men det er ikke gummi. Så fælgbetrækkene forbedrer grebet på kørestolens skubbebånd, hvilket gør kørestolen lettere at skubbe. Og de føles blødere og mere behagelige for hænderne end rå aluminium. I ekstremt vejr som meget kolde vintre eller meget varme somre beskytter de også hænderne mod temperaturer.

Kørestolsskubbebeskyttere beskytter ikke kun dine hænder, de beskytter også dit hus. Det er meget almindeligt, at kørestolsbrugere støder ind i døre og vægge og efterlader ridser. Det er ikke kun skubbebåndet, der bliver beskadiget, men også væggene. Med RehaDesigns pushrim-betræk hører beskadigede døre og vægge fortiden til.

RehaDesign tilbyder også et specialiseret pushrim-betræk til personer, der har brug for ekstremt greb, såsom tetraplegikere (quadriplegikere). Disse betræk er kendt som "Groovy Pushrim Covers" på grund af rillerne eller slidbanerne, som minder meget om slidbanerne i et cykeldæk. Disse riller øger overfladen på pushrim'en, og de fleste quadriplegikere finder det meget lettere at skubbe kørestolen.

Mange mennesker, der bruger pushrim-betræk, vil også gerne beskytte deres hænder med kørestolshandsker. RehaDesign har en omfattende portefølje af kørestolshandsker til alle slags kørestolsbrugere. De er lavet af kvalitetslæder med et specialiseret grebsstof indbygget i håndfladen. Naturligvis har de handsker til personer med normal håndfunktion og til personer med nedsat håndfunktion som tetraplegikere.

Tilbehør til kørestole giver mere end bare stil

Afslutningsvis kan det siges, at smart tilbehør forbedrer funktionalitet, komfort og sikkerhed for brugerne.

Fra pushrim-betræk og specielle hjul eger til kørestolshandsker giver dette tilbehør brugerne mulighed for at tilpasse deres kørestole, så de passer til deres individuelle behov og præferencer. Ved at investere i cool tilbehør kan kørestolsbrugere løfte deres kørsel og gøre sig bemærket, uanset hvor de går.

RehaDesign har et stort udvalg af sjovt og lækkert kørestolstilbehør, som sendes til hele verden fra RehaDesign hjemmeside.

Tjek dem ud lige nu!

Hugo Perdigao
Tagget: VALE United