Ligeværdighed

Vi ved af erfaring, at der i nogle familier er et menneske, der skiller sig ud og har særlige behov. Det er de vidunderlige familier, vi har et kærligt fokus på og kæmper for.

Hvis du har ønsker til produkter eller hjælpemidler, er du meget velkommen til at sende os en mail. Vores mål er at involvere vores kunder og brugere i vores produktudvikling og designfase for at øge deres selvværd og lette deres hverdag.

Vi sigter mod at forbedre hverdagsoplevelsen for alle mennesker med særlige behov.

Vores historie

Historien om VALTER med kælenavnet 'VALE'

I 2016 blev vores familie velsignet med en lille dreng, der skulle vise sig at være noget særligt, og som inspirerede os til at skabe 'VALE Designs' for at tilføje positiv værdi til vores samfund.

Vores team

Fuldt engagerede professionelle

VALE ledes af et kompetent og motiveret team af personer med komplementære færdigheder og ekspertise, og de er fuldt ud dedikerede og passionerede omkring dette vidunderlige projekt.

Vores modeller

Mød vores vidunderlige modeller

VALEs modeller er dejlige børn med vidunderlige personligheder og unikke egenskaber, der repræsenterer vores typiske kunder og de daglige udfordringer, de er vant til at opleve.

Mission og værdier

Design af dit daglige selvværd

VALEs mål er at give mennesker med særlige behov de samme tøjmuligheder som alle andre, så de kan passe ind i alle miljøer.

Patenterede designs

Design beskyttet af patenter

Alle vores kollektioner er beskyttet af et brugspatent, som beskytter vores produkter mod, at andre virksomheder efterligner, bruger, fremstiller, sælger eller importerer dem uden vores udtrykkelige tilladelse.

Bæredygtighed

Socialt og miljømæssigt grøn

Alle vores kollektioner er fremstillet i Europa med den højest mulige kvalitet og efter de bedste europæiske og globale standarder og praksisser.