Fashion Designed with Love

Mode designet med kærlighed

I denne del af "Klædt på med kærlighed" guider vi dig gennem vores verden af adaptivt tøj og viser, hvordan VALE med kærlighed og innovation bringer værdi til børn med handicap og deres forældre i påklædningssituationer.
Hugo Perdigao
The Magic of Sharing our Experience with Others

Magien ved at dele vores erfaringer med andre

Vær med, når vi udforsker vigtigheden af at opbygge et støttende fællesskab og den styrke, der kommer af at forstå og omfavne hinandens unikke historier.
Hugo Perdigao
A Guide to Stress-Free Flying

En guide til stressfri flyvning

Med omhyggelig planlægning og en positiv indstilling kan du nemt navigere i flyrejsernes verden og sikre en stressfri og fornøjelig oplevelse for både dig og din lille helt med særlige behov.
Hugo Perdigao
Feeling alone and confused

Føler du dig alene og rådvild

Dagligdagen er slået i stykker, alle i familien skal lære at passe ind under de nye vilkår, mange har følelser i klemme, holder dem tilbage og har svært ved at få luft. Det er vigtigt, du forstår, at du iikke er alene!
Hugo Perdigao
Writing Tools for Children with Cerebral Palsy

Skriveredskaber til børn med cerebral parese

Som forældre værdsætter vi det øjeblik, hvor vores børn tager deres første skridt ind i en verden af læsefærdigheder. Verden af hjælpemidler blomstrer med skriveværktøjer, der er designet til at styrke børn med cerebral parese og sikre, at deres stemmer bliver hørt, og deres historier bliver fortalt.
Hugo Perdigao
Parental support

Når den vante hverdag vendes på hovedet

Et barn der kræver fuld opmærksomhed døgnets 24 timer og et barn som — uanset hvor højt man elsker det — stiller en i en opslidende situation og stiller en overfor praktiske udfordringer, der kan virke uløselige.
Hugo Perdigao
You are now enrolled in a new program

Du er hermed optaget på en ny uddannelse

Når man får et alvorligt sygt barn, så bliver man som forælder fra den ene dag til den anden kastet ud i en virkelighed, der er uvant, utryg og på alle måder forvirrende og kaotisk. Men ALLE reaktioner er naturlige og i orden!

Hugo Perdigao
Help for Sensory Needs

Hjælp til sensoriske behov

Når et barn får sensoriske behov, er det som at sejle i ukendt farvand, hvilket gør det svært at navigere og finde løsninger. Vi har her 3 forslag, som kan bruges til en start:
- adaptive tøjløsninger
- sansevenligt legetøj
- forældrestøtte og professionel hjælp

Hugo Perdigao
Raising a Child with Special Needs

At opfostre et barn med særlige behov

At opfostre et barn med særlige behov er en rejse fyldt med kærlighed, modstand og dyb vækst. Selvom den kan byde på unikke udfordringer, byder den også på enestående øjeblikke af glæde og inspiration.
Hugo Perdigao
Brain Structure

Epilepsi: fakta og tips

Selvom epilepsi kan være en udfordrende tilstand at leve med, kan det gøre en betydelig forskel i de ramtes liv at andre forstår fakta om sygdommen, så de ved, hvordan man bedst hjælper under anfald.
Hugo Perdigao
Equality in Every Stitch

Ligeværdighed i hvert stykke adaptivt tøj

Ifølge Verdenssundhedsorganisationen anslås det, at 1,3 milliarder mennesker oplever et betydeligt handicap, hvilket svarer til omkring 16 % af verdens befolkning, eller 1 ud af 6 af os - og VALEs ambition er at tilbyde værdige tøjløsninger til alle disse mennesker.
Hugo Perdigao
Changing Mindsets

Ændring af tankesæt

I VALE er vi meget stolte af vores søde små modeller. Modelbranchen er længe blevet domineret af stereotype modeller, og VALE ønsker at medvirke til at ændre dette stigma.
Hugo Perdigao