Ligeværdighed i hvert stykke adaptivt tøj - VALE Designs
Gratis levering i Danmark og Europa
Gratis returnering i op til 30 dage
Få tilskud - vi søger gratis for dig
Hjælp og FAQ
Styrkelse af mennesker med handicap

I en verden, der hylder mangfoldighed, udvider modens horisont sig. Men én gruppe bliver ofte holdt udenfor: dem med handicap. Hos VALE Designs ønsker vi at blive et fyrtårn for forandring, der styrker personer med handicap gennem vores banebrydende og inkluderende tilgang til mode.

Ifølge Verdenssundhedsorganisationen anslås det, at 1,3 milliarder mennesker oplever et betydeligt handicap. Det svarer til 16 % af verdens befolkning, eller 1 person ud af hver 6. af os (1).

Den inkluderende revolution

Modens udvikling omfavner inklusivitet, men der er stadig huller. Vi omskriver reglerne og giver mennesker med handicap mulighed for at udtrykke sig. Vores mission handler ikke kun om at skabe tøj, men også om at fremme selvsikkerhed.

Mode og identitet omdefineret

Vi er ikke bare et brand - VALE Designs er en bevægelse. Vores ergonomiske design forener mode og funktion og skaber en fusion, der styrker mennesker med handicap. Det er mode, der er skræddersyet til både stil og individualitet.

Vi kæmper for unges selvtillid

Empowerment starter tidligt, og det forstår vi. Vores kollektion til handicappede børn tilbyder ikke bare tøj - den fremmer komfort og selvtillid. Vi hylder unge uanset fysiske forskelle, lige fra funktioner, der er nemme at fastgøre, til materialer, der kan tilpasses.

Bryd barrierer gennem prisvenlig stil

Vi mener, at mode ikke bør have nogen barrierer. Vores design er ikke bare styrkende, de er også til at betale. Ved at levere specialiseret tøj til kørestolsbrugere og handicappede omdefinerer vi inklusion.

Mode ud over stof

Vi syr ikke bare stof; vi væver fortællinger om selvsikkerhed og komfort. Vores kreationer hylder mangfoldighed og individualitet og overskrider det almindelige tøj for at blive et symbol på selvtillid.

Slut dig til empowerment-bevægelsen

VALE Designs står i spidsen for en inkluderende moderevolution, men vi er ikke alene. At støtte mærker som VALE Designs betyder at støtte fremskridt. Gennem dine modevalg støtter du empowerment og transformation.
I en verden, hvor mode er kunsten at udtrykke sig selv, er VALE Designs et mesterværk i empowerment. Hvert eneste stykke adaptivt tøj betyder mere end stil - det er en fejring af frihed til at vælge.
Omfavn en verden af mode, der overskrider grænser og udstråler empowerment.

 

Referencer

1. Handicap - Verdenssundhedsorganisationen

Hugo Perdigao
Tagget: Awareness