Et hjælpende løft for omsorgspersoner - VALE Designs
Gratis levering i Danmark og Europa
Gratis returnering i op til 30 dage
Få tilskud - vi søger gratis for dig
Hjælp og FAQ
Gennem VALE's adaptive tøj til børn med handicap

VALE Designs revolutionerer adaptivt tøj og styrker børn med handicap og omsorgspersoner gennem komfort, funktion og stil.

Vi styrker børn gennem ergonomisk ekspertise.

Vores kollektion prioriterer komfort og bevægelse via innovative muligheder som sømløse bodyer, der forbedrer plejearbejdet ved at reducere behovet for tunge løft og øge produktiviteten. De er fremstillet af bløde, åndbare materialer, og vores revolutionerende bodyer gør det nemt at bevæge sig og minimerer behovet for at blive mobiliseret. Dette gavner både børn og omsorgspersoner.

Vi står for kvalitet, funktionalitet og stil.

Adaptivt tøj, testet med input fra fagfolk, giver dig komfort og holdbarhed.

Feedback fra vores kunder:

Hold op hvor er det tøj bare lækkert!
Jeg synes derudover, at jeres mission og værdier i firmaet er så fantastiske, og når kvaliteten så er helt i top, så er det jo bare anbefalelsesværdigt 😍

— Carina Rudolfsson

Endelig et godt produkt!
Min søn bevarer sit gode humør, fordi lægerne nu kan undersøge ham uden det kræver løft og/eller at blive total blottet. Det er en lettelse, at vi nu kan klare hospitalsbesøg og lægeundersøgelser, uden at jeg skal trøste et ulykkeligt barn bagefter.

— Stine Aagaard

Min hverdag er blevet meget nemmere og mere skånsom, grundet det smarte design VALE tøjet har.
Jeg undgår nu tunge løft, når jeg skal påklæde den dreng, jeg passer. Med det nye tøj kan jeg undgå at tage fx blusen ned over hovedet og overkroppen. I stedet nøjes jeg med at give ærmerne på og rulle ham om på siden, for at knappe blusen bagpå. Det samme gør sig gældende med bukserne, når de skal op over hofterne. Derudover er blusen smart, da den ikke har ryg og dermed ikke folder bagpå. Så undgår jeg risikoen for, at han får tryksår, når han sidder i kørestolen. Bukserne har lettet opgaverne, når han fx er hos bandagist eller læge og de skal tilse hans ben, for vi undgår en forflytning fra kørestolen, da vi bare kan lyne buksebenene op, mens kan sidder i kørestolen.
Så alt i alt har tøjet gjort det meget nemmere og mere skånsomt for begge parter i vores hverdag - så tak for jer!

— Vh Stenze (handicaphjælper)

VALE Designs er pionerer inden for adaptivt tøj, der forbedrer omsorgen for børn med handicap.

Tag et kig på vores webshop for at finde ud af mere om vores produkter:
→ Kollektion af adaptivt tøj

Hugo Perdigao
Tagget: Products