Denne side beskriver vilkårene for gavekort, når du besøger eller foretager et køb fra www.vale-designs.dk ('Hjemmesiden' eller 'VALE').

1. Indledning

Disse servicevilkår gælder for alle VALEs digitale E-gavekort. Dit køb eller indløsning og forsøg på at indløse et e-gavekort er en bekræftelse på din accept af disse servicevilkår og aftalen i forbindelse med vores Privatlivspolitik.

2. Indløsning af gavekort og udelukkelser

Med undtagelse af de undtagelser, der er anført nedenfor, kan dit e-gavekort, når det er ladet med værdi, kun indløses til køb online på webstedet. Følgende er de undtagelser, der gælder for indløsning af dit e-gavekort:
- E-gavekort kan ikke bruges til at købe andre e-gavekort.

3. Køb af online-gavekort

VALEs E-gavekort kan kun købes fra webstedet. Betaling med et andet e-gavekort accepteres ikke. Transaktionen vil blive gennemført, når E-gavekortet er aktiveret og fyldt med værdi.
Der kan være en forsinkelse i aktiveringen af e-gavekortet i systemet, når det er indlæst. I løbet af denne forsinkelse kan e-gavekortet ikke bruges til køb.

4. Brug af dit e-gavekort

Dit e-gavekort kan kun bruges til at foretage køb fra webstedet og op til den oprindelige e-gavekortværdi eller den resterende e-gavekortværdi.
Hvis du ønsker at foretage et køb for et beløb, der overstiger E-gavekortets værdi eller den resterende gavekortsværdi, skal du betale det overskydende beløb med en anden betalingsmetode. Der gives ikke byttepenge for den resterende værdi af E-gavekortet. Den resterende værdi af E-gavekortet kan bruges helt eller delvist til fremtidige køb. Varer, der udelukkende eller delvist er købt med et e-gavekort, kan byttes eller returneres i henhold til vores Refusionspolitik.
VALEs E-gavekort er ikke lovligt betalingsmiddel, kontokort, kredit- eller debetkort. Du kan ikke få et kontant forskud med dit e-gavekort, indløse dit e-gavekort til kontanter eller modtage nogen del af den resterende værdi af e-gavekortet i kontanter.
Du kan til enhver tid tjekke saldoen på dit e-gavekort ved at besøge webstedet. Du skal logge ind på din brugerkonto, før du kan få adgang til oplysningerne om dit e-gavekort.

5. Udløb, annullering og genudstedelse af e-gavekort

Der er ingen udløbsdato på VALEs e-gavekort.
E-gavekort kan ikke annulleres, når de er udstedt, undtagen hvis deres værdi er brugt.
Vi forbeholder os ret til at korrigere saldoen på dit e-gavekort, hvis vi mener, at der er sket en skrive- eller regnskabsfejl.

6. Mistede eller stjålne e-gavekort og dit ansvar

Vi påtager os intet ansvar for fejl i den e-mailadresse, der oplyses til os ved køb af et e-gavekort.
Vi påtager os intet ansvar for tab, tyveri eller ulæselighed af e-gavekort. I tilfælde af svindel, forsøg på bedrageri eller mistanke om andre ulovlige aktiviteter i forbindelse med indløsning af e-gavekort på webstedet, har vi ret til at lukke din konto og/eller kræve et andet betalingsmiddel.

7. Refundering af e-gavekort

For flere detaljer om returnering og refundering af e-gavekort, besøg venligst vores dedikerede side for Refusionspolitik.
For varer, der er betalt med både e-gavekort og kreditkort, vil du blive refunderet på dit kreditkort op til beløbet for din oprindelige kortbetaling, og det resterende beløb vil blive refunderet til dit e-gavekort som butikskredit.

Sidst opdateret: 7. juli 2023

Kom i kontakt med os

Har du stadig spørgsmål om VALEs e-gavekort?