Design til alle - VALE Designs
Gratis levering i Danmark og Europa
Gratis returnering i op til 30 dage
Få tilskud - vi søger gratis for dig
Hjælp og FAQ
Hvordan inkluderende mode kan ændre samfundets syn på handicap

Velkommen til VALE Designs' verden, hvor kreativitet og inklusion fletter sammen om at redefinere mode. Vi inviterer dig med på en transformativ rejse, der udforsker den inkluderende modes evne til at ændre samfundets syn på handicap.

Vores design sigter mod at udfordre stereotyper, hylde mangfoldighed og skabe en mere inkluderende fremtid for alle.

 

Ergonomisk tøj til børn med handicap

Mode har altid været et sprog for selvudfoldelse, men det er på tide at udvide ordforrådet. Inkluderende mode handler ikke kun om at skabe tøj til en bestemt gruppe — det handler om at designe til alle.

Hos VALE Designs mener vi, at mode bør være et middel til social forandring. Vores design omfavner skønheden i mangfoldighed og hylder det unikke ved alle, uanset deres fysiske evner. Ved at flytte fokus fra begrænsninger til muligheder sigter vi mod at nedbryde stereotyper og skabe et samfund, der respekterer og værdsætter alle individers talenter og bidrag.

En af de måder, vi gør det på, er ved at skabe ergonomisk tøj til børn med handicap. Vores tøj er designet med brugervenlighed for øje med funktioner som nemme lukninger, justerbar størrelse og sansevenlige stoffer. Det sikrer, at børn med handicap nemt kan klædes på og føle sig trygge og godt tilpas i deres tøj.

For eksempel har vores t-shirts til børn med handicap trykknapper i nakken og er uden ryg, hvilket gør dem nemme at tage af og på. Vores hagesmække til handicappede børn har trykknapper og er lavet af bløde, åndbare materialer, der er skånsomme mod huden.

Vi mener, at ergonomisk tøj til børn med særlige behov er afgørende for at fremme uafhængighed og selvtillid. Det er også med til at nedbryde barrierer og skabe et mere inkluderende samfund, hvor alle kan føle sig godt tilpas og accepteret.

Tag med os på rejsen for at skabe en mere inkluderende verden gennem mode.

Sammen kan vi gøre en forskel, èt stykke adaptivt tøj ad gangen.

 

Credits: Freepik.com

Hugo Perdigao
Tagget: Products