Gavekort service betingelser - VALE Designs
Gratis levering i Danmark og Europa
Gratis returnering i op til 30 dage
Få tilskud - vi søger gratis for dig
Hjælp og FAQ

Denne side beskriver vilkårene for gavekort, når du besøger eller foretager et køb fra www.vale-designs.dk ('Hjemmesiden' eller 'VALE').

1. Indledning

Disse servicevilkår gælder for alle VALEs digitale E-gavekort. Dit køb eller indløsning og forsøg på at indløse et e-gavekort er en bekræftelse på din accept af disse servicevilkår og aftalen i forbindelse med vores Privatlivspolitik.

2. Indløsning af gavekort og udelukkelser

Med undtagelse af de undtagelser, der er anført nedenfor, kan dit e-gavekort, når det er ladet med værdi, kun indløses til køb online på webstedet. Følgende er de undtagelser, der gælder for indløsning af dit e-gavekort:

  • E-gavekort kan ikke bruges til at købe andre e-gavekort

3. Køb af online-gavekort

VALEs E-gavekort kan kun købes fra webstedet. Betaling med et andet e-gavekort accepteres ikke. Transaktionen vil blive gennemført, når E-gavekortet er aktiveret og fyldt med værdi.
Der kan være en forsinkelse i aktiveringen af e-gavekortet i systemet, når det er indlæst. I løbet af denne forsinkelse kan e-gavekortet ikke bruges til køb.

4. Brug af dit e-gavekort

Dit e-gavekort kan kun bruges til at foretage køb fra webstedet og op til den oprindelige e-gavekortværdi eller den resterende e-gavekortværdi.
Hvis du ønsker at foretage et køb for et beløb, der overstiger E-gavekortets værdi eller den resterende gavekortsværdi, skal du betale det overskydende beløb med en anden betalingsmetode. Der gives ikke byttepenge for den resterende værdi af E-gavekortet. Den resterende værdi af E-gavekortet kan bruges helt eller delvist til fremtidige køb. Varer, der udelukkende eller delvist er købt med et e-gavekort, kan byttes eller returneres i henhold til vores Refusionspolitik.
VALEs E-gavekort er ikke lovligt betalingsmiddel, kontokort, kredit- eller debetkort. Du kan ikke få et kontant forskud med dit e-gavekort, indløse dit e-gavekort til kontanter eller modtage nogen del af den resterende værdi af e-gavekortet i kontanter.
Du kan til enhver tid tjekke saldoen på dit e-gavekort ved at besøge webstedet. Du skal logge ind på din brugerkonto, før du kan få adgang til oplysningerne om dit e-gavekort.

5. E-gavekort: Internationale valutaer

En valutaomregning vil finde sted, hvis et gavekort indløses i en anden valuta end den, det oprindeligt blev udstedt i; og ingen omregning vil finde sted, hvis gavekortet indløses i den samme valuta, som det oprindeligt blev udstedt i.

Det betyder, at hvis du forsøger at indløse et gavekort i en anden valuta end den, som gavekortet blev udstedt i, vil der ske en valutaomregning - værdien af gavekortet vil blive omregnet fra den valuta, det blev udstedt i, til valutaen i den kasse, du befinder dig i, ved hjælp af den aktuelle valutakurs på indløsningstidspunktet.

Men hvis du indløser gavekortet i den samme valuta, som det oprindeligt blev udstedt i, vil der ikke være behov for en valutaomregning. Værdien af gavekortet vil blive anvendt direkte på købet.

6. Udløb, annullering og genudstedelse af e-gavekort

Der er ingen udløbsdato på VALEs e-gavekort.
E-gavekort kan ikke annulleres, når de er udstedt, undtagen hvis deres værdi er brugt.
Vi forbeholder os ret til at korrigere saldoen på dit e-gavekort, hvis vi mener, at der er sket en skrive- eller regnskabsfejl.

7. Mistede eller stjålne e-gavekort og dit ansvar

Vi påtager os intet ansvar for fejl i den e-mailadresse, der oplyses til os ved køb af et e-gavekort.
Vi påtager os intet ansvar for tab, tyveri eller ulæselighed af e-gavekort. I tilfælde af svindel, forsøg på bedrageri eller mistanke om andre ulovlige aktiviteter i forbindelse med indløsning af e-gavekort på webstedet, har vi ret til at lukke din konto og/eller kræve et andet betalingsmiddel.

8. Refundering af e-gavekort

For flere detaljer om returnering og refundering af e-gavekort, besøg venligst vores dedikerede side for Refusionspolitik.
For varer, der er betalt med både e-gavekort og kreditkort, vil du blive refunderet på dit kreditkort op til beløbet for din oprindelige kortbetaling, og det resterende beløb vil blive refunderet til dit e-gavekort som butikskredit.

Sidst opdateret: 9. november 2023

Kom i kontakt med os

Har du stadig spørgsmål om VALEs e-gavekort?